19-11-2021 1 min. Rinie van Haren

Aangepaste Lampionnenoptocht

Het was voor de meeste kinderen een opluchting dat er toch nog een alternatieve Lampionnenoptocht werd georganiseerd voor de Braoiers. Sommigen hadden immers al dagen geknutseld en geplakt aan hun lampion. Voor de Braoiers ging daar wel een dag van wikken en wegen aan vooraf. Was het onder de huidige ontwikkelingen rondom Covid-19 nog wel verantwoord om de normaal zo kleurrijke bonte stoet te laten plaatsvinden? Het gaat immers om veiligheid en ieders gezondheid.

Er werd gekozen voor een aangepast programma in de vorm van een defilé nabij mfa De Rosmolen. Prins Herald d'n Urste, Funkenmarieke Ilja, jeugdprins Bram en jeugdprinses Rosa namen het defilé af. De kinderen ontvingen aan het eind van het defilé een goodiebag met lekkere verrassingen van Jumbo en een lot waarmee kans gemaakt kan worden op mooie prijzen met als hoofdprijs een minuut gratis winkelen bij Jumbo. De bekendmaking van die prijswinnaars zal gebeuren via de Facebookpagina van De Braoiers.

Op deze wijze is CV De Braoiers er toch in geslaagd om de kinderen tegemoet te komen op het randje van de aanstaande milde lockdown die rond dat tijdstip werd afgekondigd voor heel Nederland.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.