13-11-2020 2 min. Rinie van Haren

Adverteren voor Black Friday

Ondernemers opgelet

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday, een dag waarop de detailhandel speciale aandacht zal krijgen door het grote aanbod aan aanbiedingen. Ook via internet zullen aanbieders weer zeer scherpe aanbiedingen presenteren.

Laat je horen en zien

Blik op Beneden-Leeuwen biedt dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om je op de lokale en regionale markt te presenteren. Dit jaar is het misschien wel harder nodig dan ooit tevoren om van je te laten horen en zien. Juist daarom bieden we je nu een exclusieve kans om je producten en diensten te presenteren. Je krijgt een hele pagina aangeboden waarop jouw aanbiedingen voor Black Friday kunnen worden gepresenteerd in de nieuwseditie van 20 november.

Maak gebruik van dit unieke aanbod

Voor slechts 10 euro (1) krijg je de beschikking over een volledige pagina waar ruimte is voor aanbiedingen, afbeeldingen, tekst enz. Want gezien en gehoord worden is belangrijker dan ooit.

Deadline

Neem vandaag nog contact op met de redactie via info@markeon.nl. Deadline voor publicatie is dinsdag 17 november 20.00 uur. Alle reacties die na dit tijdstip worden ontvangen kunnen niet meer op tijd worden verwerkt.

Extra Aanbieding

Na Black Friday hebben we nog een speciale aanbieding om te adverteren in onze veelbekeken nieuwseditie. De plaatsing van één advertentie kost slechts 7 euro (1). Bij afname van 10 advertenties wordt slechts 60 euro (1) in rekening gebracht. Dat is in andere media de prijs van slechts 1 advertentie. Want zeg nou zelf:

Jouw onderneming is toch ook een BLIK waard?

Neem vandaag nog contact op met de redactie via info@markeon.nl.

(1) genoemde prijzen op deze pagina zijn excl. btw


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.