23-10-2020 1 min. Rinie van Haren

Afhaalmenu 'Wat schaft de pot'

De Leeuwense horeca probeert met veel creativiteit en inachtneming van alle nodige maatregelen overeind te blijven. Jolanda en Fred van Brasserie de Rosmolen boden al elke week hun fantastisch gevarieerde menukaart ‘Wat de pot schaft’ aan. Nu kunnen al die heerlijke een meesterlijk bereide gerechten gewoon worden afgehaald. Makkelijker kan het niet. Jij geniet van een heerlijk gevarieerd menu en de Brasserie kan die steun heel goed gebruiken.

Van maandag tot vrijdag kun jij eten Wat de Pot Schaft, maar dan gewoon thuis. Op de Facebookpagina van Brasserie de Rosmolen vind je de uitgebreide menukaart van de week. Bestellingen doorgeven voor "Wat schaft de pot" kan heel simpel tot op de dag zelf tot uiterlijk 15.00 uur en uitsluitend telefonisch via het nummer 0487-591840. Van maandag tot en met vrijdag kun je tussen 17.00 en 20.00 deze gerechten afhalen bij Brasserie de Rosmolen. Je krijgt dan een heerlijke dagsoep en een complete lekkere maaltijd voor maar €15,50 p.p.

Ook aan de kinderen is gedacht en zij kunnen nu ook iedere dag genieten van een speciaal kids menu 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗮𝗮𝗿 €𝟲. Hoe leuk is dat? Laat je verrassen, bestel en geniet.

Eén van de vele gerechten, de heerlijke Thaise kip' was vorige week nog onderdeel van de weekmenukaart. Wat staat er deze week op het menu? Volg de Facebookpagina van Brasserie De Rosmolen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.