17-06-2022 2 min. Rinie van Haren

Apeldoornse vriendengroep valt op bij Nijmeegse 4-daagse

De Apeldoornse vriendengroep IKWILOPVALLEN.NL zal dit jaar voor de 21e keer deelnemen aan de Nijmeegse 4-daagse. Tijdens deze 4daagseweek zal IWO er alles aan doen om op te vallen voor de Stichting Fieldwork Foundation.nl

Dit gebeurt met name door het dragen van haar welbekende zeer felle roze polo waarop het logo van de Stichting te zien is maar ook door het 'verspreiden van het woord'. Ervaring leert namelijk dat mensen vragen 'wat het goede doel is' ….. geen IWO'er zal die kans onbenut laten ??. De Apeldoornse groep zal dit jaar hun intrek gaan nemen in Groepsaccommodatie De Vilt in Beugen waar ze enorm naar uitkijken na 2 heftige Coronajaren.

2022 is vanzelfsprekend een speciaal jaar. Zeker na 2x geen Nijmeegse 4-daagse is dit voor onze groep een speciaal jaar maar hebben we ook deze editie een unieke samenwerking tussen Ik Wil Opvallen.nl, Klasse.FM, 112 Nieuwsgroep/EHBO Winkel en ons gezamenlijke goede doel uit Nijmegen Stichting Fieldwork Foundation. Vanzelfsprekend is deze samenwerking een doorlopend proces maar de piek ligt in de 3e week van juli, de 4-daagse week.

Met zeer gerichte acties brengt Fieldwork Foundation verandering daar waar het leed in de regio Nijmegen het grootst is. We richten ons niet op één specifieke doelgroep maar laten ons informeren door de 'mensen uit het veld', zo weten wij waar onze hulp echt nodig is. We onderhouden bijvoorbeeld contact met wijkagenten, artsen & doctoren, mensen in de hulpverlening en ambulancebroeders. 

Er is een spandoek die speciaal voor de intocht is waarbij alle partijen Nijmegen bedanken voor haar gastvrijheid. 


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.