14-01-2022 2 min. Rinie van Haren

Blik op de Verkiezingen 2022

Graag attenderen we alle politieke partijen van de gemeente West Maas en Waal op de mogelijkheid om in aanloop naar de verkiezingen gebruik te kunnen maken van de lokale (en deels regionale) nieuwswebsite Blik op Beneden-Leeuwen. Dit is een inmiddels gevestigd medium waarvan vele bedrijven, verenigingen, organisaties en instanties met regelmaat gebruik maken en richten ons daarbij allang niet meer alleen op Beneden-Leeuwen. Ook de gemeente West Maas en Waal maakt wekelijks gebruik van deze website om de gemeenteberichten te delen en onder de aandacht te brengen van alle inwoners. Vele inwoners weten wekelijks de weg te vinden naar dit platform.

Elke vrijdag (al sinds 3 september 2010 onafgebroken en op geheel vrijwillig initiatief!!!) wordt een nieuwseditie gepubliceerd met nieuws uit Beneden-Leeuwen in het bijzonder maar ook overige nieuwsberichten uit de gemeente West Maas en Waal. Geen sensatienieuws.

De deadline voor inzending van persberichten, informatieve artikelen en advertenties is woensdagavond 20 uur. Het plaatsen van artikelen is gratis, een meegestuurde foto moet vrij van rechten geplaatst kunnen worden (dit moet schriftelijk toegelicht zijn) en advertenties worden voor een speciale verkiezingstarief per advertentie per keer geplaatst. (mits kant en klaar aangeleverd in jpg-bestand met een grootte van 1920 x 1080 pxl))

Persberichten en info Aanleveren als platte tekst in Word-bestand of gehele tekst in email-bericht plaatsen. Foto's en afbeeldingen als bijlage meesturen en in het emailbericht bronvermelding noemen en zonder rechten te publiceren.

Advertenties Voor de aanstaande verkiezingen hebben we voor alle politieke partijen in de gemeente West Maas en Waal een speciale plaatsingstarief.

Samengevat Deadline: woensdagavond 20 uur voor plaatsing in de nieuwseditie van de vrijdag daaropvolgend. Alles wat na dit tijdstip op de redactie wordt ontvangen, wordt gereserveerd voor de nieuwseditie van de volgende week. Prijzen: 5 euro per advertentie per plaatsing (ex btw). Bij aanleveren vermelden: Naam politieke partij en naam contactpersoon, e-mailadres voor facturatie, mobiel nummer, adres secretariaat en inschrijving KvK. Facturering geschiedt altijd via moederbedrijf Markeon en wordt via email verstuurd. Website: www.blikopbeneden-leeuwen.nl/nieuws Contactpersoon: Rinie van Haren Email redactie: info@markeon.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.