15-04-2022 1 min. Rinie van Haren

Boekenmarkt ten behoeve van Oekraïne

Zaterdag 23 april is er van 11:00 uur tot 15:00 uur een grote, gezellige, open boekenmarkt in Ons Huukske. Oldskool Lauwe, de vereniging van actieve 50-plussers verkoopt dan alle boeken en ook een aantal cd’s en dvd’s die de afgelopen jaren in de vereniging ontvangen hebben. Alles moet weg voor een habbekrats, en….. de opbrengst van deze boekenmarkt komt geheel ten goede aan giro 555 voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. U mag natuurlijk ook meer betalen dan een habbekrats!

'We hebben héél veel boeken waaronder bijna nieuwe, maar ook enkele bijzondere oude boeken. Er is voor elk wat wils: kinderboeken, romantische damesromans, streekromans, thrillers en detectives, hobbyboeken, Nederlandse literatuur, buitenlandse literatuur, reisverhalen, kookboeken, enzovoorts, enzoverder, kortom: volop keuze vanaf slechts € 0,50 (vijftig cent), dus bijna gratis en voor niks. Komt allen met kinderen en kleinkinderen want iedereen is welkom en vul uw eigen voorraad leesmateriaal aan voor een schijntje terwijl u daarbij ook gelijk het goede doel steunt', aldus het bestuur.

Omdat iedereen welkom is wordt u uitgenodigd om ook vrienden, familie en bekenden te vertellen van deze gezellige boekenmarkt. Geef daarbij dan a.u.b. aan dat de toegang gratis is en dat de ingang via de poort op de Seringenstraat is. Graag tot ziens op zaterdag 23 april.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.