29-03-2024 1 min. Rinie van Haren

Boeren uit West Maas en Waal

De gemeente West Maas en Waal komt graag bij de boeren van West Maas en Waal op de koffie.

Heet u een agrarisch bedrijf (tuin- of akkerbouw of (intensieve) veeteelt)? Dan willen we graag op de koffie om met u in gesprek te gaan. Hoe gaat het met uw bedrijf, waar loopt u tegenaan? Bijvoorbeeld als het gaat om wet- en regelgeving. Hoe ziet u de toekomst van uw bedrijf en de sector? En welke oplossingen, kansen en mogelijkheden ziet u voor onze gemeente? Ook als het gaat over klimaatadaptatie, nevenfuncties, circulaire landbouw en stoppende boerenbedrijven.

Heeft u interesse? Fijn!

U kunt zich aanmelden via www.westmaasenwaal.nl/vitaalplatteland. We bellen dan om een afspraak te maken. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen komen wij graag in de tweede helft van april langs. Bij meer dan 10 aanmeldingen maken wij een selectie. We kijken dan naar een goede verdeling tussen verschillende type ondernemingen en leeftijdsgroepen.

Aan de slag met Vitaal Platteland

De opbrengst nemen we mee in het programma Vitaal Platteland. Het doel is om de ambities voor het landelijke gebied uit de omgevingsvisie uit te werken. Wat is nodig om een vitaal platteland te houden, nu en in de toekomst? En hoe gaan we dat samen doen?


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.