29-07-2022 2 min. Rinie van Haren

Bourgondisch Fruitwandelen of Fietsen

De voorbereidingen voor de gezellige Bourgondische wandel- en fietstochten in Beneden Leeuwen en omgeving op zaterdag 3 september zijn in volle gang!

Wat maakt dit evenement nu zo speciaal? Waarom is dit nu juist zo leuk om mee te doen? Om te beginnen: de mooie routes! Daarnaast natuurlijk ook de Bourgondische gezelligheid! De lekkere gratis hapjes/drankjes! En de diversiteit aan muziek bij de veel stops! Gewoon een dag waarbij je gezond beweegt en ook lekker geniet! Alleen, met z’n tweetje, of met de hele familie, met je buren of je vriendengroep.

Je kan kiezen uit een 45 km of 65 km lange fietstocht over de mooie dijken met hun vergezichten langs de rivieren de Maas en de Waal. Of doe je gezellig, alleen of met de hele familie, mee met een wandeltocht van 6 km, 12 km, 18 km of 27 km.

Welke route je ook kiest, er is altijd gekeken naar een aantrekkelijke route door ons prachtige Rivierenland; dijken, uiterwaarden, paadjes door gebieden die normaal niet voor wandelaars of fietsers geopend zijn. Ons doel is het om jong en oud een hele mooie en vooral gezellige dag te bezorgen en daarbij het Land van Maas en Waal op de kaart te zetten bij jong en oud. Bij de finish is er op het Wielplein nog een feestje te vieren als je dat wilt. Een gezellige dj zorgt hier voor sfeer.

Wacht niet te lang met inschrijven. Dat het evenement aanslaat, blijkt uit de vele aanmeldingen die inmiddels ook binnenkomen van mensen die van ver moeten komen. Wat wij geweldig vinden! Zo’n wandel- of fietstocht kom je niet snel tegen in Nederland.

Wil je zien dat de organisatie niet overdreven heeft? Kijk vor meer info op de site van Dijkensport.nl. Daar zie je foto’s en kun je je ook inschrijven. Bestuur en vrijwilligers begroeten je graag op een van de routes op 3 september aanstaande.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.