28-04-2023 1 min. Rinie van Haren

Concert Maarten Peters in museumcafé

Op zondag 21 mei treedt Maarten Peters op in Museum Tweestromenland met een speciaal concert dat gebaseerd is op de muziek uit de jaren 60 t/m 90. Het sluit aan op de tentoonstelling ‘De Jeugd van Toen, jeugdcultuur uit de jaren 1960-2000’ van het museum. Dit luisterconcert heeft alleen zitplaatsen.

Maarten Peters, hier als gedreven musicus in actie voor het Toverbaltheater.

Maarten Peters (1959) is sinds medio jaren 80 een geliefd zanger, gitarist, songwriter en entertainer die met zijn soloprogramma’s volle theaters trekt. Hij is een van de meest veelzijdige singer-songwriters van ons land in genres van luisterlied tot populair Nederlands en Engelstalig voor zijn eigen albums en artiesten zoals Rob de Nijs, Liesbeth List, Margriet Eshuijs en Ruth Jacott.

Door zijn grote betrokkenheid met de samenleving schrijft hij muziek voor projecten als Alpe D’Huzes, de 4 mei herdenkingen en het Toverbaltheater. Maarten Peters laat hiermee zien dat muziek grote waarde kan hebben en emoties kan overbrengen.

Tickets kosten € 12,50 inclusief toegang tot het museum en zijn verkrijgbaar bij het museum en vanaf 1 mei ook digitaal. Zie daarvoor de website. Vrienden- en museumkaarten zijn dit keer niet geldig. Het aantal plaatsen is beperkt, OP=OP. Zie voor openingstijden de website: www.museumtweestromenland.nl

Het museum is gewoon te bezoeken deze middag.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.