05-02-2021 2 min. Rinie van Haren

Culinaire Hap-tas van enkele ondernemers

Carnaval is dit jaar niet zoals we dat in ons Braoiersrijk gewend zijn te vieren. We zullen ons in huiselijke kringen moeten vermaken met inachtneming van de huidig geldende maatregelen. Ondanks dat worden er in ons mooie Lauwe tal van initiatieven opgepakt om er – op afstand – met elkaar iets van te maken.

Initiatieven

Carnavalsvereniging De Braoiers roept op om zoveel mogelijk te vlaggen met de bekende Braoiersvlag om op die wijze de saamhorigheid te tonen. Gym- en Turnvereniging Fortis organiseert een (hard)loopevenement Run For Rosmolen en enkele ondernemers hebben de handen ineengeslagen en hebben elk op hun eigen vakgebied een heerlijk product uitgezocht. Al die lekkere producten vormen samen een geweldige culinaire verrassing, die speciaal voor carnaval is samengesteld. Blik op Beneden-Leeuwen zal op carnavalszondagmiddag vanaf 14.00 uur een digitale Reut uitzenden via https://blikopbeneden-leeuwen.nl/livestream. Met de Hap-tas in huis en een polonaise aan carnavalsfoto’s van optochten vanaf 2012 tot en met 2019 wordt het toch nog carnaval in ons Braoiersrijk.

Hap-tas

De Hap-tas wordt aangeboden door Brasserie De Rosmolen, die een heerlijke soep toevoegt aan de rijkelijk gevulde tas. Echte Bakker Thomassen zorgt voor een heerlijk vers brood en Keurslager Maarten Kocken vult een bakje met de lekkerste gekruide snackballetjes. Deze Surprise Bag bevat verder nog enkele verrassingen die perfect passen bij een middagje carnaval in de huiskamer. De Hap-tas wordt aangeboden voor het carnavaleske bedrag van slechts 11,11 euro per persoon en een tas bestaat altijd uit twee porties, dus 22,22 euro per tas.

Prijs

Via social media wordt bovendien een tas verloot. Houd daarvoor Facebook en Insta van Brasserie De Rosmolen goed in de gaten de komende dagen. Niemand minder dan Prins Herald d’n Urste en Funkenmarieke Ilja zullen deze prijs persoonlijk overhandigen aan de winnaar op zondagmorgen 14 februari om 11.11 uur in Brasserie De Rosmolen.

Bestellingen

Bestellingen kunnen nu al telefonisch worden geplaatst via 0487-591840. Het afhalen geschiedt coronaproof bij mfa De Rosmolen. De route is via de hoofdingang naar binnen en via de Brasserie weer naar buiten. Er wordt bij elke bestelling een afhaaltijd opgegeven waarbij het verzoek om u zoveel mogelijk aan die opgegeven tijd te houden. Afhalen gebeurt tussen 11.11 uur en 15.00 uur.

Bestellingen kunnen worden geplaatst tot donderdag 11 februari om 17.00 uur!!!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.