29-11-2019 2 minuten Patrick van Haren

De Bever Draait Door met White Party

De Bever Draait Door met White Party


Eigenlijk behoort wit wel tot een tint maar niet tot een kleur. ‘Maar van een kleurloos feestje zal zeker geen sprake zijn’, zo laten Yanniek Lagarde [21] en Kevin van der Sluijs [21] weten. Zij zijn in gesprek met Wouter Bevers van café de Bever om er een reeks van festiviteiten te gaan organiseren. Ze vinden dat er voor hun leeftijdsgroep 18+ meer activiteiten georganiseerd zouden moeten worden in de omgeving. ‘Het idee is om het lokale uitgaansleven weer bruisend te maken’, aldus Yanniek, Kevin en Wouter.


‘Als je wilt uitgaan moet je al snel naar steden of plaatsen verder weg en ben je afhankelijk van vervoer. Het zou fijn zijn als er hier in de buurt meerdere gelegenheden zijn waar je regelmatig kunt uitgaan. Daarom beginnen we met het organiseren van deze White Party,’ aldus Yanniek. Om het thema uit te dragen zal het café worden aangekleed in witte attributen en elementen. ‘Het is belangrijk dat de dresscode goed wordt uitgedragen’, legt Kevin uit. ‘We gaan werken met blacklights en om het optimale effect te behalen moet iedereen zoveel mogelijk in witte kleding komen. Iedereen heeft wel iets wits in de kast hangen.’


De White Party staat gepland voor zaterdagavond 14 december. Het feest zal onderdeel zijn van ‘De Bever Draait Door’, een serie feesten die dit seizoen op het programma komen. Wouter Bevers is enthousiast: 'Ik vind het een mooi initiatief van Yanniek en Kevin. Het is ook voor ouders een geruststellende gedachte als jongeren in hun eigen omgeving kunnen uitgaan. En het is mooi dat zulke jonge mensen op deze manier de leefbaarheid in de omgeving willen vergroten.


White Party


De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door DJ Joe Hurt. Hij is in het uitgaanscircuit in de wijde regio geen onbekende meer en stond al op diverse grote feesten. Joe Hurt zal het witte feest zeker weten op te schudden.


Locatie: Café De Bever, Zandstraat 53 te Beneden-Leeuwen

Datum: zaterdag 14 december 2019

Aanvang: 21.00 uur

Toegang: Gratis

Leeftijd: 18+ (ID verplicht) hierop zal worden gecontroleerd.

Dresscode: White!Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.