14-01-2022 1 min. Rinie van Haren

De derde druk Van Heure Zegge nu verkrijgbaar

Waar lees je eigenlijk nog wat in ons Maos en Waolse dialect?

Wat een leuke reacties kreeg Rinie van Haren te horen bij de verkoop van zijn dialectenbundel Van Heure Zegge. 'Elke week heb ik de gedichten uitgeknipt uit De Maas & Waler. Ze zijn zo leuk en zo herkenbaar.' Het is één van de meest gehoorde opmerkingen. Zelfs de vraag naar een vervolg op dit eerste boekje is meerdere keren gesteld. Maar daarvoor is het nog echt te vroeg. Eerst moet er weer wekelijks geschreven worden voor De Maas & Waler.

De eerste en de tweede druk zijn inmiddels uitverkocht, maar dat wil niet meteen zeggen dat de gedichtenbundel niet meer verkrijgbaar is. Rinie zegt hierover: 'Iedereen kan gewoon blijven reserveren. De derde druk is vanwege grote belangstelling in productie gegaan en is inmiddels op onze redactie gearriveerd.

Reserveren kan nog steeds en is eenvoudig. Stuur even een email naar info@markeon.nl onder vermelding van je naam, mobiel nummer en gewenst aantal. Dan krijg je altijd een reactie op welke wijze je in het bezit kunt komen van deze populaire gedichtenbundel.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.