16-10-2020 2 min. Rinie van Haren

De Gelderse Top 100 komt eraan

Heb jij al gestemd?

Op zaterdag 7 november zendt Radio Gelderland voor de veertiende keer De Gelderse Top 100 uit. Dé lijst met nummers van artiesten met Gelderse roots en zangers en zangeressen woonachtig in de muzikaalste provincie van Nederland. Kies jouw favoriete nummers!

Lange lijst

Kun je niet kiezen? Bekijk dan onze Gelderse Top 100 lijst op Spotify voor inspiratie. In de afgelopen weken brachten veel luisteraars van Radio Gelderland al hun stem uit. Op de website van Omroep Gelderland kies je onder het kopje Radio voor Gelderse Top 100 of via deze link: https://www.omroepgelderland.nl/radio-degeldersetop100-2020 Je krijgt dan bijna 900 titels te zien met de uitvoerende artiest erbij waaruit je kunt kiezen maar ook als jouw keuze niet in die lijst voorkomt kun je een vrije keuze invullen.

Tweeduizendste

Zo werd deze week ook door Rinie van Haren zijn favoriete top 3 ingevuld. Op donderdagmiddag 15 oktober belde Erik van den Berg van Omroep Gelderland en liet weten dat Rinie de 2.000ste stemmer was. ‘Wil je zo dadelijk live in de uitzending jouw favoriete nummers nog even toelichten?’ vroeg Erik en even later kreeg Rinie de gelegenheid te vertellen waarom hij koos voor het nieuwste nummer SAMEN van het Toverbaltheater en Maarten Peters. Ook zijn verdere keuzes van Blaok en Dick van Altena verraadden dat hij met zijn keuzes dicht bij zijn roots was gebleven. Als beloning werd aan de Leeuwenaar een Omroep Gelderland pakket aangeboden.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.