19-02-2021 1 min. Rinie van Haren

De perfecte Grimas

De Stichting Musical Maas & Waal gaat een activiteit op touw zetten zoals dat vorig jaar ook heeft plaatsgevonden met de presentatie van de Coronafilm ‘De Grimas achter het bierglas.’ Kijk voor meer informatie daarover op onderstaande website.

Wedstrijd

Het extra ingevoegde intermezzo heet ‘De Perfekte Grimas’. Zo wil deze stichting in contact blijven met iedereen die de stichting een warm hart toedraagt. Elke maand wordt er een onderwerp gekozen waarbij iedereen op pad kan met zijn telefoon, fototoestel of filmcamera om het thema van de maand treffend in beeld te brengen. Stuur het filmpje of foto in, maximaal 1 per persoon. De filmpjes hebben een duur van maximaal 30 seconden. Elke maand is er een ander thema, bijvoorbeeld ‘De perfecte grimas’ of het Grimas Biertje.

Jurering

Elke maand wordt er een winnaar bekend gemaakt. Wie weet wordt de winnaar wel bekend gemaakt in de krant of tijdens de voorstelling zichtbaar in de tent. De jury bestaat uit iemand uit de wereld van de fotografie en één persoon uit de theaterwereld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Leijen (06-21280075), Anke Zeldenthuis (06-44520496) of Wim van Leeuwen (06-81284381). Of kijk op https://musicalmaasenwaal.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.