08-07-2022 2 min. Rinie van Haren

De Seniorenvereniging gaat erop uit!

Ingezonden bericht van de vereniging van actieve 50-plussers

Bijna 3 jaar konden wij vanwege de coronamaatregelen geen reizen en dagtrips organiseren, maar nu het eindelijk weer mogelijk is om er met zijn allen een dagje op uit te trekken, organiseert de Seniorenvereniging uit Beneden-Leeuwen op 17 augustus a.s. een gezellige dagtrip. De reis brengt ons naar Ommen, Vilsteren en Hoenderloo.

De dagtrip is inclusief een rondvaart met koffie en vlaai, een koffietafel met soep, sandwiches enzovoorts in Vilsteren en vóór vertrek terug naar Beneden-Leeuwen, een heerlijk 3-gangendiner in Hoenderloo. Kortom het wordt niet alleen een gezellige, maar ook een lekkere dagtrip.

We vetrekken om 08:15 uur vanaf Ons Huukske en verwachten om 19:45 uur daar weer voldaan terug te komen. We reizen met een luxe touringcar waarin plaats is voor rollators en inklapbare rolstoelen. De rondvaartboot in Ommen waarmee we omstreeks 10:15 uur een rondvaart gaan maken over de Vecht door de prachtige natuurlijke omgeving van het Vechtdal is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aan boord. Ook bij de overige gelegenheden waar we komen kunt u met rollator of rolstoel terecht.

Foto: rederij Peters

De kosten van deze mooie, compleet verzorgde dagtrip zijn slechts € 75,= p.p. voor leden, te betalen bij inschrijving. Niet leden kunnen ook mee maar betalen € 5,= extra.

In verband met de boeking van de reis moet ruim tevoren het aantal deelnemers bekend zijn. Vandaar dat deelname gaat op basis van inschrijving vooraf. Het minimum aantal deelnemers is 40. Inschrijven kan op dinsdagmiddag 12 juli en op donderdagmiddag 14 juli tussen 14:00 uur en 16:00 uur in Ons Huukske, Zonnebloemstraat 3, Beneden-Leeuwen. Bent u niet in staat om dan te komen, maar wilt u wel mee? Stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar seniorenleeuwen@gmail.com en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.