29-05-2020 1 min. Rinie van Haren

De Twee Linden opent deuren en terras

Na een periode waarin De Twee Linden noodgedwongen de deuren moest sluiten vanwege de opgelegde maatregelen rond het coronavirus, is door de premier een aantal regels aangekondigd die de versoepeling in gang zetten. Alle horecagelegenheden mogen op tweede Pinksterdag om 12 uur ‘s middags hun deuren weer openen en onder voorwaarden weer gasten ontvangen.

Warm welkom

‘Wat zijn we blij om onze gasten weer te mogen verwelkomen. Als het terras weer vol zit wordt het meteen ook weer levendig in het dorp’, zo reageert Evy Lackner enthousiast. De afgelopen weken was enkel het hotel geopend en hebben de medewerkers het etablissement ingericht volgens de nieuwe normen en uiteraard op gepaste afstand. Op termijn kan ook het terras naar behoefte worden uitgebreid.

Reserveren

Vanaf 1 juni na het middaguur is ook het café, restaurant en terras weer dagelijks toegankelijk. Let op: om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om tijdig te reserveren. Bel voor reservering voor een heerlijk ontbijt, koffiedate, lunch, diner of gezellig borrelen nu alvast via de website www.detweelinden.nl of telefonisch via 0487-591234.

Nu nog lege stoelen, vanaf maandag 1 juni (tweede Pinksterdag) zijn gasten weer hartelijk welkom. Foto: De Twee Linden


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.