05-07-2024 1 min. Rinie van Haren

Dorpsplatforms lanceren nieuwe websites

Beneden-Leeuwen - De zeven Dorpsplatforms in de gemeente West Maas en Waal hebben allemaal een nieuwe website gelanceerd.

Wethouder Rob Reuvers vertelt: “De Dorpsplatforms hebben dit samen opgepakt met als resultaat eenzelfde, moderne opzet voor ieder platform. Wat een mooie eenheid! De platforms hebben een verbindende rol in hun dorp. Dat betekent dat je zichtbaar moet zijn. Daar helpt deze stap enorm bij.” Ieder Dorpsplatform zorgt voor actualiteiten op de eigen website, waardoor de inhoud heel specifiek is voor het dorp. Tegelijkertijd kunnen alle inwoners van de gemeente bij elkaar zien wat er te doen is. Dit zorgt voor nog meer verbinding.

Thea Siemens, van OnsBep (dorpsplatform Boven-Leeuwen), zegt: “Alle inwoners kunnen nu ook betrokken zijn bij wat er op de website staat. Want de website is vóór, maar ook dóór de inwoners gemaakt. Zonder input is er tenslotte ook geen inhoud.”
De gemeente West Maas en Waal feliciteert alle Dorpsplatforms met dit mooie resultaat.

Weet u als inwoner al de weg naar uw Dorpsplatform?
Alpen www.slag-alphen.nl/
Altforst www.altforst.info/
Appeltern www.mooi-appeltern.nl/
Boven-Leeuwen www.onsbep.nl/
Dreumel www.dorpsplatformdreumel.nl/
Maasbommel www.hanzestadmaasbommel.info/
Wamel www.samenwamel.nl/
Beneden-Leeuwen Dorpsplatform Beneden-Leeuwen is in opstart. Ter versterking zoeken zij nog enkele bestuursleden. Interesse? Laat het weten via www.westmaasenwaal.nl/dorpsplatforms.
Meer informatie over de Dorpsplatforms: www.westmaasenwaal.nl/dorpsplatforms


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.