21-01-2022 2 min. Rinie van Haren

Een West Maas en Waal waar écht elk dorp op één staat

Voor die toekomst zetten wij ons in!

De verkiezingsprogrammacommissie heeft haar taken volbracht. Het verkiezingsprogramma is overhandigd aan lijsttrekker Frans van Gelder. De commissie bestaande uit Lambert Romijnders, Max Beijer en Wim Jagtenberg hebben een sterk verkiezingsprogramma in elkaar gezet, waarbij de vier uitgangspunten van het CDA de rode draad zijn. Met gespreide verantwoordelijkheid, publieke gerechtigheid, solidariteit en rentmeesterschap zorgen we dat onze gemeente leefbaar blijft voor de huidige én de volgende generatie.

Voorzitter verkiezingsprogrammacommissie Wim Jagtenberg is trots op het programma dat zijn commissie heeft gemaakt: “er ligt een mooi programma, waar we aandacht geven aan punten die verbeterd moeten worden in onze gemeente en rekening houden met de inwoners van onze gemeente. Er liggen grote opgaven op ons te wachten. In dit programma geven we aan hoe we als gemeente die kunnen oplossen, zodat West Maas en Waal ook in de toekomst bewoonbaar, gezond, leefbaar en veilig blijft. Een West Maas en Waal waar écht elk dorp op één staat!”

Lijsttrekker Frans van Gelder is enthousiast over het programma. Het is al de vierde keer dat hij meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen. Toch is zijn energie en enthousiasme er niet minder op geworden. “Er ligt een goed programma en we hebben een sterke lijst. Ik merk dat de combinatie jong en oud mij erg veel energie geeft. Ik leer veel van onze vier jongeren en zij leren op hun beurt weer veel van mij. In dit verkiezingsprogramma is ook goed terug te lezen dat we denken aan die verschillende generaties, aan de gepensioneerden, de werkenden, de jongeren én de generatie na ons. Ik heb zin in de komende maanden en de vier jaar die daarop volgen”, aldus de lijsttrekker.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.