20-11-2020 2 min. Rinie van Haren

Geef je mening over sluiting Polikliniek De Waterpoort

Op 1 januari 2021 sluit de Waterpoortpolikliniek te Beneden-Leeuwen en op 1 november 2021 sluit waarschijnlijk ook de prikpost die zich op dezelfde locatie bevindt. Ziekenhuis Rivierenland Tiel gaat verkennen of er behoefte is aan een buitenlocatie maar sluit, zonder te weten of er wel of geen draagkracht is voor deze polikliniek, de poorten per 1 jan 2021.

Slechts 7 jaar geleden is voor enkele tonnen gespendeerd om de polikliniek te realiseren. Onbegrijpelijk. Archieffoto: Markeon

Actie

Het Kringberaad, alle Samenwerkende Seniorenverenigingen West Maas en Waal, gaat daarom actie voeren. Omdat zij vinden dat wij als inwoners van het Land van Maas en Waal moeten laten horen dat we voor het behoud zijn van deze medische voorziening die vooral voor onze senioren van belang is, vragen zij iedereen zijn mening te laten horen over deze sluiting. Dat kan!!!

Laat je horen

Ga naar www.seniorenleeuwen.nl en klik in de zwarte menubalk, helemaal rechts, op de knop Waterpoort. Je kunt dan je mening geven over het openhouden van de polikliniek en de prikpost. Met deze uitkomst gaan het Kringberaad Ziekenhuis Rivierenland Tiel overtuigen van de noodzaak van een blijvende buitenlocatie (polikliniek/prikpost) in Beneden-Leeuwen.

Regiobelang voor iedereen

Zij hopen dat iedereen zijn mening gaat geven want het open blijven van deze medische voorziening is van groot belang. Senioren die afhankelijk zijn van anderen komen in de problemen met het vervoer, snel je bloed laten prikken kan dan niet meer, naar een spreekuur gaan bij een specialist kan dan alleen in Tiel.

Dus: geef je mening!! Laat je horen!!!

Ga naar www.seniorenleeuwen.nl. Klik op Waterpoort en doe mee!!!!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.