02-04-2021 2 min. Rinie van Haren

Geranium actie 2021 s.v. Leones

Ieder voorjaar wordt er door en voor de Leones jeugd een geranium actie gehouden, zo ook dit jaar. Al zorgt de coronacrisis er voor het 2e jaar voor dat de Geranium actie op een andere wijze georganiseerd wordt. Vanwege de landelijke maatregelen gaat de jeugd dit jaar weer niet huis aan huis, maar wordt een bestel en afhaal methode door middel van een “1,5 meter Geranium Take-Away” aan De Peel (jeugdingang) in Beneden-Leeuwen, gehanteerd.

Op zaterdag 1 mei kunnen de bestellingen worden afgehaald. Hierdoor is het voor iedereen op een veilige en verantwoorde manier te organiseren. Er is een speciaal bestelformulier te downloaden via de website van s.v. Leones: www.sv-leones.nl Op dit formulier staan de precieze instructies vermeld.

Ouderen

Een grote doelgroep van de jaarlijkse Geranium actie zijn de ouderen in ons dorp. Voor hen is het moeilijker om van de Drive True gebruik te maken. Ook zullen velen geen toegang hebben tot de Social Media. Daarom het verzoek om de actie bij ouders, buurtgenoten, vrienden onder de aandacht te brengen en ook voor de ouderen in ons dorp de bestelling mede te verrichten.

Naast dat we door deze plantenactie de tuinen in Beneden-Leeuwen opfleuren, steunt u ook s.v. Leones in deze moeilijke tijd! Met uw steun kan Leones ook na de Corona crisis de jeugd laten genieten van het voetbal en diverse activiteiten. De organisatoren van deze mooie actie zien uw bestellingen voor woensdag 28 april 17.00 uur met belangstelling tegemoet.

Op de meest veilige wijze probeert S.V. Leones toch inkomsten te genereren. Eigen foto


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.