29-03-2024 1 min. Rinie van Haren

Gezellige muziekmiddag in Ons Huukske

Zaterdagmiddag 6 april aanstaande is er weer een supergezellige muziekmiddag. Dan treedt het voltallige Seniorenorkest Maas en Waal op in Ons Huukske. Inmiddels is het alweer het 3e jaar dat de muzikanten en zangers van dit Maas en Waalse orkest bij de 50+ verenging in Beneden-Leeuwen optreedt. Er bestaat ook al jaren lang een hechte band. Want het orkest vond zijn oorsprong bij deze vereniging in 1994. Er werd toen begonnen met 8 muzikanten. Inmiddels is het orkest uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met ongeveer dertig leden. De leden komen uit het hele Land van Maas en Waal en omgeving. Ze repeteren iedere week in MFA de Rosmolen in Beneden-Leeuwen.

Ze brengen een bijzonder gevarieerd programma en spelen onder andere: • - Muziek van bekende popgroepen uit de 70-er en 80-er jaren • - Zangnummers in Egerländer stijl. En verder originele muziek voor harmonie en fanfare orkesten en diverse bekende walsen.

Kortom: Voor elk wat wils. Daarom is ook iedereen welkom! De toegang voor leden is € 2,50 (niet leden € 3,50) inclusief een kopje koffie/thee.

De aanvang is 14:30 uur (zaal open om 14:00 uur) en de middag duurt tot ongeveer 16:30 uur met een drink- en plaspauze van 15:20 tot 15:40 uur.

Dus komt allen dit volledige orkest horen en zien op zaterdagmiddag 6 april in Ons Huukske, ingang via de Seringenstraat in Beneden-Leeuwen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.