10-09-2021 1 min. Rinie van Haren

GGD op vaccinatietour in Beneden-Leeuwen met prikbus

Een afspraak maken is niet nodig!

De GGD komt in Beneden-Leeuwen langs met een speciale prikbus voor coronavaccinaties. De bus staat op dinsdag 14 september van 14.00 tot 20.00 uur aan de Van Heemstraweg 46-01 (bij de Jumbo). Wie nog geen eerste vaccinatie tegen corona heeft gehad kan zonder afspraak langskomen voor een vaccinatie tegen corona. Of om vragen over het vaccineren te stellen aan GGD medewerkers. Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van een grote regiotour in september. De GGD-bus rijdt langs veertien gemeenten in Gelderland-Zuid.

Janssen- of Pfizervaccin

De GGD prikt met het Pfizer- of het Janssen-vaccin. Mensen jonger dan 18 jaar komen alleen in aanmerking voor Pfizer. Mensen ouder dan 18 jaar kunnen zelf kiezen welk vaccin ze willen. Voor het Janssen-vaccin is één prik nodig, voor het Pfizervaccin twee prikken. De afspraak voor de tweede prik kan ter plaatse worden gemaakt. Voor vaccinatie is een geldig identiteitsbewijs verplicht.

Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour van de GGD. Geïnteresseerden kunnen ook op andere locaties terecht.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.