17-03-2023 1 min. Rinie van Haren

Gooi geen oude kranten weg

Je hebt je al vaak voorgenomen de zolder eens flink op te ruimen maar het kwam er maar niet van. Tot die regenachtige zondag je besloot maar eens grondig aan de slag te gaan. Dozen vol met oude kranten of krantenknipsels kunnen gerust bij het oud papier. Of toch niet? Als het Maas en Waalse kranten betreft hoeven ze zeker niet bij het oud papier.

Gooi deze niet weg!

Hoe vaak komt het ook niet voor dat kinderen het huis van hun inmiddels overleden ouders moeten opruimen? Op de zolder kom je dan nog met regelmaat oude foto's, kranten en tijdschriften tegen over het Land van Maas en Waal.

GOOI DIT NIET WEG!

Ik ben geïnteresseerd in oude kranten over met name West Maas en Waal, dus oude Gelderlanders, Waalkanters, Weekendkrant, Tussen Maas en Waal, foto’s en tijdschriften over Maas en Waal. In het bijzonder gaat mijn interesse uit naar (oude) krantenartikelen over Beneden-Leeuwen. Komt u ze nog ergens tegen en wilt u ze dumpen bij het oud papier, bedenk u dan en neem contact met mij op via de redactie van Blik op Beneden-Leeuwen. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.