18-11-2022 2 min. Rinie van Haren

Grootste kerstshow in de regio bij Groenrijk

Ook dit jaar staan er bij de grootste kerstshow van Maas en Waal weer de mooiste kerstbomen uitgestald. De keuze bij tuincentrum GroenRijk is wederom enorm en nu kun al je de beste keuze maken op basis van grootte en uitstraling. Het voelt bij sommigen nog wat onwennig maar als je uittelt hoeveel weken we nog van de kerstdagen zijn verwijderd gaat het toch erg snel.

Indrukwekkende kerstshow

Eenmaal binnen in het grote tuincentrum krijg je meteen het ultieme kerstgevoel. Prachtig gedecoreerde tafels, fraaie verlichting voor binnen en buiten en mooie materialen geven je inspiratie en nieuwe idee├źn om je eigen huis in de kerstsfeer onder te dompelen die het best bij jou past. Een ware publiekstrekker, zeker ook voor de jonge bezoekers, zijn de kerstdorpen, waarin op miniatuurschaal het winterse leven wordt nagebootst. Kermisattracties draaien volop, verlichting in de huizen brandt en honderden figuren verbeelden het dagelijks leven. Kinderogen nemen de bijzondere taferelen in zich op en een kinderhand wijst naar de trein, die stilstaat.

Groene tips

Maar ook de basis van het tuincentrum, de groene materialen en planten, staan volop in de belangstelling. De Helleborus Niger, die bij het grote publiek bekend is als de kerstroos, vult traditioneel nog altijd veel vensterbanken en bloementafeltjes. De plant kent veel varianten in kleur en bloeit eigenlijk van februari tot april. Maar voor Kerstmis wordt de plant tegenwoordig op kamertemperatuur in potten tot bloei gebracht.

Veel meer

De grootste kerstshow van de regio biedt nog veel meer. Om die te bezoeken, kunt u terecht tijdens de openingstijden van Groenrijk. Ook op de zondagen is Groenrijk geopend. Kijk voor de openingstijden op www.groenrijkbenedenleeuwen.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.