16-12-2022 2 min. Rinie van Haren

Hans Reuser wint scooter

De afgelopen maanden hield de vereniging voor actieve 50-plussers in Beneden-Leeuwen een ludieke ledenwerfactie. Er werd onder de nieuwe leden een z.g.a.n. 100% elektrische Ferrari rode scooter verloot. Vanzelfsprekend konden de bestaande leden zich via mail ook opgeven voor deelname aan de verloting, dit was al eerder kenbaar gemaakt in de verenigingsmedia.

De ledenwerfactie werd aangekondigd via Ons Buukske, de Nieuwsbrief, Blik op Beneden-Leeuwen en de Maas & Waler en via flyers en een opvallende banner op de parkeerplaats bij de Jumbo met daarop de scooter bestuurd door een bekende Leeuwse restaurateur.

Natuurlijk werd door de scooter zelf ook de aandacht getrokken omdat deze maandenlang stond te glimmen op het toneel in Ons Huukske, het clubhuis van de vereniging. Eindelijk op 1 december was het dan zover: om klokslag 17:00 uur werden alle namen van deelnemers op lootjes in een emmer gedaan en afgedekt met een schone theedoek werd onder toeziend oog van de donateur van de scooter en de secretaris van de vereniging blind een lot getrokken.

De gelukkige winnaar werd nog diezelfde avond thuis bezocht en op de hoogte gesteld. Hij was bijzonder ingenomen met de mooie scooter, vooral ook omdat hij niet alleen opvallend Ferrari rood is maar ook volledig elektrisch. Op 2 december reden we de scooter eruit en na een klein fotomoment met de blijde winnaar, Hans Reuser, vertrok de scooter voorgoed bij Ons Huukske vandaan. We wensen Hans veel plezier en veel geruisloze, veilige km’s. De ledenwerfactie is overigens zeer geslaagd geweest, er is meer dan 10% aan nieuwe leden bijgekomen. Voorwaar een succes in deze bijzondere tijden!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.