05-02-2021 2 min. Rinie van Haren

Hart onder de riem van Fortis voor De Rosmolen

Volgende week zou in onze Rosmolen het carnavalsfeest losbarsten, opnieuw een grote activiteit voor de Brasserie die niet door kan gaan.. Dit jaar staat ze niet ‘het bier aan de lippen’ maar staat ze ‘het water aan de lippen’..

Maar omdat de leden van Fortis nu niet kunnen turnen en zij hun leden toch graag in beweging willen brengen vragen zij jullie om mee te doen met een Marathon voor de Horeca! Lydia Backer legt uit namens de sportvereniging: ‘Natuurlijk kunnen wij niet allemaal 42 kilometer lopen, maar als 42 kinderen 1 kilometer lopen is dat samen ook een marathon. Het is nu niet verstandig om met veel kinderen bij elkaar te lopen dus iedereen begint bij zijn eigen huis of op een ander willekeurige plek in Beneden-Leeuwen. Trek allemaal iets roods aan met een leuke carnavals accessoire zodat de mensen die gaan aanmoedigen, ieder voor hun eigen huis je herkennen. Zo maken we een soort Fortis en Rosmolen rode carnavals-slinger door Lauwe. We starten allemaal carnavalszondag om 10:00 uur, het is leuk als papa of mama een (life) video maakt en ren zoveel mogelijk op de stoep.’

Laat jezelf sponseren, ga hiervoor niet langs de deuren maar stuur bijvoorbeeld een tikkie en maak dit bedrag over op het rekeningnummer NL 96 RABO 0105 8140 75 t.n.v. Fortis Beneden-Leeuwen onder vermelding van Run For Rosmolen. De gehele opbrengst gaat naar de Rosmolen!!!

Ren zover als je kunt, niks moet, alles mag! Het aantal (kilo)meters mag je doorgeven via mail op lydia@fortisturnen.nl zodat er een eindafstand berekend kan worden.

Lydia vervolgt: ‘Natuurlijk mag iedereen zich aansluiten bij onze actie. Met name dagen wij alle Braoiers uit om zich aan te sluiten nu ze helaas niet samen de polonaise kunnen lopen. Mochten ze niet mee kunnen rennen, dan mogen ze altijd aanmoedigen én natuurlijk een bijdrage doneren. Wij hopen zo een mooi bedrag aan Fred en Jolanda aan te kunnen bieden, als steuntje in de rug… als hart onder de riem… of eigenlijk als een Valentijnshart voor onze Rosmolen en de Braoiersresidentie!’


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.