07-08-2020 1 min. Rinie van Haren

Het Leeuwse Veld bouwt verder

Bijna alle woningen in de fases aan de oostzijde van dit project zijn verkocht. Inmiddels zijn we sinds fase 1 in dit plangebied vele mooie woningen verder. Het is daarom tijd om verder te gaan aan de westzijde van plan Het Leeuwse Veld.

Hoogwaardig

Vorige week donderdag heeft de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (Welstandcommissie) het stedenbouwkundige plan en de schetsontwerpen van de woningen voor het nieuwe deelgebied Het Leeuwse Veld West met enthousiasme ontvangen. Het ruim opgezette openbaar gebied, de architectuur en de hoogwaardige beeldkwaliteit zijn met vlag en wimpel geslaagd.

'We bouwen dus met dezelfde kwaliteit verder aan de westzijde van nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen. Bekijk op de website alvast de eerste beelden van fase 11 en 12! Naar verwachting start de verkoop van fase 11 in december 2020', aldus een woordvoerder namens Van Wanrooij.

Het oostelijke deel van Het Leeuwse Veld is in 5 jaar uitgegroeid tot een ruimtelijke en gavrieerde wijk met prachtige woningen waar het prima is om te wonen.

Fase 11

Het woningaanbod in fase 11 biedt ruimte aan liefst 47 koopwoningen • 1 vrijstaande woning • 14 ruime tweekappers • 12 semi-bungalows • 20 rijwoningen in verschillende afmetingen waaronder ook starterswoningen

Fase 12

Het woningaanbod in fase 12 bestaat uit 18 huurwoningen die zullen worden gerealiseerd in opdracht van Woonstichting De Kernen. Deze fase bestaat uit: • Diverse rijwoningen • Seniorenwoningen Meer informatie over deze fases volgt te zijner tijd via www.hetleeuwseveld.nl

Gasloos wonen

De woningen worden zeer energiezuinig en zonder aansluiting op het gasnet uitgevoerd.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.