13-05-2022 2 min. Rinie van Haren

Historische Vereniging zoekt versterking

De Historische Vereniging Tweestromenland is op zoek naar mensen met passie. Mensen die passie hebben voor de streek, die hart hebben voor de geschiedenis van hun woonomgeving en tijd maar vooral zin hebben om dit uit te dragen.

Het werkgebied van de vereniging omvat het land van Maas en Waal en het westelijk deel van het Rijk van Nijmegen. Al meer dan 55 jaar zijn wij bezig met het verzamelen, vastleggen en uitdragen van de geschiedenis in algemene zin, maar speciaal de geschiedenis van het werkgebied van de vereniging. Aan deze doelstelling trachten wij vorm te geven door een actief bestuur, gesteund door de vele vrijwilligers van een groot aantal werkgroepen, ieder vanuit hun eigen interessegebied.

Voor de continuïteit van al deze activiteiten zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Dus heeft u: Passie voor de streek,
Hart voor geschiedenis,
Tijd en zin om dit uit te dragen?

Mogelijk bent u dan diegene naar wie wij als Historische Vereniging op zoek zijn. Wij zijn speciaal op zoek naar bestuursleden die na een inwerkperiode door willen stromen naar voorzitter of secretaris.

Nieuwe leden zijn eveneens van harte welkom
Bent u op zoek naar uw verleden, de geschiedenis van uw straat of streek. Meld u dan aan, het lidmaatschap bedraagt 25 euro per jaar en u ontvangt hiervoor 4 x per jaar het rijk geïllustreerde tijdschrift Tweestromenland, 10 x per jaar de Nieuwsbrief en diverse voordeeltjes.

Bezoek onze website en beleef de Historische Vereniging: www.tweestromenland.com

Meer info? Geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons via info@tweestromenland.com.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.