16-07-2021 2 min. Rinie van Haren

Holistic Flow geeft rust met Mind Flow

Meditatieve oefeningen die gebaseerd zijn op invloeden vanuit Yoga, Tai Chi, ademhalingsoefeningen en visualisaties.

Geschreven door Marianne van Leeuwen

Wat is Mind-Flow®?

Mind-Flow® is een binnenles waarbij rustige muziek zachtjes op de achtergrond wordt gebruikt. Deze muziek wordt gebruikt ter ondersteuning van het ritme van de ademhaling en de oefeningen die we uitvoeren. De oefeningen zijn van invloed uit de wereld van yoga, Tai Chi en moderne dans. Daarnaast maken we in de les regelmatig gebruik van meditatie, ademhalingsoefeningen en visualisaties.

Iedere week wordt er ook met een thema gewerkt waar alle oefeningen op gebaseerd worden. Dit kan bijvoorbeeld het thema zijn van “kracht”, “ontspanning”, “weerbaarheid”, “zelfvertrouwen” en zo zijn er natuurlijk nog veel meer kernwoorden die gebruikt kunnen worden in de les.

Wat doet Mind-Flow® voor jou?

Met deze les geef je jezelf met recht een uur echt alleen maar aan jezelf. En mag je ook alleen aan jezelf denken. Dit is echt een kadootje aan jezelf! Een soort van mini vakantie. Wil je graag even kunnen “ontsnappen” aan de drukte van alledag, dan is dit een ideaal moment om dat te doen. Mind-Flow® is goed voor je “Body and Mind” gevoel. Naast het feit dat je tijd aan jezelf besteed, geeft het je ook rust en ontspanning. Het geeft je de tijd om aan jezelf te werken om een betere balans te vinden en te krijgen. Het geeft je de tijd om na te denken over je eigen leven en je dagelijkse bezigheden. Oftewel het bekende “Me-Time” gevoel.

Mind-Flow® werkt in op verschillende niveau’s. Het werkt niet alleen voor de rust en de ontspanning, maar werkt op holistisch niveau. De holistische niveau’s zijn mentaal, geestelijk, energetisch, fysiek en emotioneel. Alle lagen staan met elkaar in verbinding.

Door de oefeningen die we uitvoeren zal je op een gegeven moment ook gaan merken dat je soepeler in je spieren en gewrichten zult worden, meer flexibel. Ook je spierkracht zal gaan toenemen, die toch ook heel handig is om te hebben voor een goede balans.

Voor wie is deze les geschikt? Eigenlijk voor iedereen! Maar heb jij veel last van spanningen? Wil je ook eens wat tijd voor jezelf. Een burn-out (of daar zit je tegen aan)? Een vol hoofd? Of bijvoorbeeld last van lichamelijke ongemakken waardoor je beperkt bent om te kunnen sporten? Dan is deze les zeker een aanrader voor jou! Voor vragen kun je altijd een berichtje sturen.

Warme groet, Marianne

  • Holistisch Energetisch Therapeut (o.a. Reiki behandelingen en Kreatieve Therapie)
  • Holistische masseur (met als specialisatie Reuma, Oncologie en Trauma massage)
  • Holistische voedings- en beweegcoach
  • Mind-Walk® Master Trainer

Praktijk: Coach Marianne / Holistic Flow
Bikkelen 2a
6658 AS, Beneden-Leeuwen
W: www.holisticflow.nl
E: holisticflow@outlook.com
T: 06-50280832


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.