06-05-2022 2 min. Rinie van Haren

Hux Sport bestaat 15 jaar en viert dat samen met jou

Nadat Hux Sport op 1 mei 2007 is gestart in het dorpshuis de Rosmolen met een groepje fanatieke kickboksers, is Hux Sport na 15 jaar op een geheel eigen plek aan de Korte Brouwersstraat in Beneden-Leeuwen doorgegroeid tot een groot sportcentrum waar je een groot en divers aanbod in groepslessen en een mooie splinternieuwe fitnessruimte tegenkomt. En Hux Sport is nog altijd zeer dynamisch en wil nog verder groeien.

Om dit feestje te vieren organiseert Hux Sport op ZONDAG 8 MEI een feestelijke ochtend voor alle Hux leden en een OPEN DAG voor (nog) niet-leden! ‘Op deze ochtend bieden we de trainingen aan zoals we gewend zijn op de zondagochtend, kickboksen, bokszaktraining, circuittraining en vrije fitness. Als EXTRA is deze ochtend ook een power én een training voor onze kleinste kickboks(t)ers ingepland', zo laat Hux Sport weten.

Hux Sporters, meld je aan voor deze ochtend voor je favoriete sportmoment en kom daarnaast genieten van een lekker en met liefde gezet GRATIS kopje koffie of thee. Neem ook gerust je man, vrouw, broer, zus, neef, nicht mee en laat ze van onze geweldige HUX sfeer proeven. Wil je een proefles inplannen voor een introducee? Dan kan dat natuurlijk ook, meldt deze aan via Hil.

Het programma tijdens de Open Dag is inmiddels bekend en is als volgt:
09.15u - Bokszaktraining
09.30u - Kickboksen voor volwassenen
10.00u – Power
10.15u – Bokszaktraining
10.30u - Kickboksen voor kinderen
11.00u – Circuittraining
11.15u – Bokszaktraining

Daarnaast kun je van 09.00u tot 13.00u gebruik maken van onze mooie fitnessruimte. Genoeg keuze dus! Maak gebruik van een GRATIS sportmoment en ervaar onze fijne Hux sfeer! De deuren staan op zondag 8 mei van 9.00u – 13.00u voor jullie open en iedereen is meer dan welkom!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.