15-09-2023 1 min. Rinie van Haren

Iedere Donderdagmiddag Open Inloop bij Senioren 50+

De seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen begint het nieuwe seizoen weer met een open inloopmiddag op de donderdagmiddag. Iedereen is welkom om in Ons Huukske, het clubhuis van de 50+ vereniging, binnen te lopen om kennis te maken met de vereniging, of om gewoon een gezellig praatje te maken, of om een spelletje te doen.

De koffie (of thee) is gratis. U hoeft geen lid van de vereniging te zijn en u hoeft ook geen speciale reden te hebben om langs te komen. Ook als u gewoon even een ‘bakkie’ wilt komen doen bent u op iedere donderdagmiddag vanaf 14:00 uur van harte welkom.

Tot 16:00 uur schenken we koffie en thee. Op die middag wordt er een wedstrijd Koersbal gespeeld; daar kunt u naar kijken en misschien ook meedoen. Verder kunt u die middag legpuzzels komen ruilen. En: heeft u vragen over regelingen met de gemeente, de belastingdienst of heeft u andere problemen, dan kunt u ook op donderdagmiddag voor gratis advies terecht. Er is altijd een vrijwillige Ouderenadviseur aanwezig.

Maar zoals gezegd: gewoon even vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie of thee een babbeltje komen maken is ook al reden genoeg om binnen te lopen. Het adres van Ons Huukske is Zonnebloemstraat 3, Beneden-Leeuwen, maar binnenlopen doet u via de ingang door de poort aan de Seringenstraat tegenover de parkeerplaats van De Rosmolen. Deze ingang is bovendien rollator- en rolstoelvriendelijk.

Een inloopmiddag van het vorige seizoen. Eigen foto.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.