01-04-2022 1 min. Rinie van Haren

Inschrijving Bourgondisch Fruitwandelen en – Fietsen van start

- De inschrijving start op 10 april 2022 vanaf 08.00 uur
- Inschrijven kan via de site van Dijkensport.nl

Echter alle ideeën van bestuur en commissieleden zijn mooi als ze ook uitgevoerd kunnen worden. Daarvoor is de medewerking van velen nodig; de gemeente, landeigenaren en vele vrijwilligers. De afgelopen jaren hielpen bijvoorbeeld meer dan 100 vrijwilligers met de opbouw van de posten bij het Bourgondisch Fruitwandelen en – Fietsen op de zaterdag, Voor het gehele weekend en in de week voorafgaand aan dit sportieve evenement kwamen hier nog wel honderd vrijwilligers bij.
Met name door natuurlijk verloop is het huidig aantal vrijwilligers vooral bij het Bourgondisch Fruitwandelen -en Fietsen niet meer voldoende om op alle posten een Bourgondisch feestje te bouwen en de meer dan 4.000 deelnemers een prachtige dag te bezorgen.

Dus zoekt de stichting Dijkensport Maas en Waal bouwers, eieren bakkers, soep uitscheppers, fruit-uitdelers en toetjes uitdelers, dranken schenkers etc. etc., die mee willen helpen de Bourgondische dag te doen slagen.

Zonder deze broodnodige vrijwilligers lukt net niet! Meld je a.u.b. aan bij wandelen@dijkensport.nl en help ons om op 3 september het wandelen en fietsen in Maas en waal te promoten en de 4.000 deelnemers een leuke dag te bezorgen.

Tevens zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers, hekbewakers en verkeersregelaars voor het programma van de zondag. Meld je a.u.b. aan bij info@dijkensport.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.