17-06-2022 1 min. Rinie van Haren

ISALA ´77 side-events WK 2022 vrouwenvolleybal

Het afsluitend toernooi bij ISALA ’77 van 2 juni jl. was een groot succes met daarna nog een gezellig drankje in de WK2022 sferen. Dit betekent dat het seizoen 2021-2022 er op zit. De trainingen zijn voorbij met uitzondering van het Nevobo dames team 1, 2e klasse – zij trainen nog door tot eind juli.

Side-events WK Volley

Maar ISALA ’77 zit niet stil want in september 2022 gaat het WK 2022 volleybal voor vrouwen van start en in aanloop naar dit toernooi vinden er allerlei leuke side-events plaats. De eerste is op de Dag van Leeuwen, zondag 3 juli a.s., waar er op het dorpsplein wat is omgetoverd tot beweegplein voor de jeugd van 5 t/m 13 jaar leuke volleybalspellen zijn opgesteld. Weet je nog niet wat voor sport je volgend seizoen wilt gaan doen of twijfel je nog kom dan naar het Dorpsplein om op een leuke manier met de volleybalsport kennis te maken en laat je informeren door diverse ISALA-leden hoe het is om bij deze gezellige vereniging te volleyballen over o.a. trainingstijden, wedstrijden, niveaus en andere leuke activiteiten die tijdens een volleybalseizoen georganiseerd worden.

Interesse?

ISALA ’77 is ook aanwezig tijdens de Lauwse Doe Dagen op 24 augustus 2022. De trainingen starten weer op maandag 29 augustus 2022 en je bent altijd van harte welkom om gratis mee te komen trainen, dit geldt ook voor de senioren.

Kijk voor meer informatie op www.isala77.nl.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.