28-04-2023 1 min. Rinie van Haren

Jubileumeditie Wiellawaai en Dag van Leeuwen wordt groots

Beneden-Leeuwen – Dit jaar vindt voor de 25ste keer Wiellawaai en de Dag van Leeuwen plaats. Een jubileumjaar dat groots gevierd gaat worden. Beneden-Leeuwen staat op 30 juni en 1 en 2 juli in het teken van muziek en vermaak.

Op vrijdag trappen we om 20.30 uur het spectaculaire weekend af. Op die avond treden Di-Rect en Kraantje Pappie op. In het voorprogramma staat de Lauwse Zanger Marinus. Het een en ander wordt muzikaal omlijst door DJ Ronn Laam.

De zaterdag staan de Nederlandse sterren Frans Bauer en Snollebollekes op het podium. Zij worden afgewisseld met de fantastische coverband This is Beethoven. En de omlijsting is deze avond van DJ Mike.

En op zondag begint om 11.00 uur de Dag van Leeuwen. Voor jong en oud is er vertier. Wat dat precies is houden we nog even geheim. Maar een 25ste editie vraagt ook om een speciale Dag van Leeuwen. Dus houd onze socials in de gaten.

Aan het eind van de middag vieren we op het festivalterrein aan de Wiel het laatste muzikale feestje van dit weekend. De coverband SLAMM zal zeker voor een feestje zorgen. DJ Mike zorgt voor de muzikale omlijsting. De Lauwse Henk van de Ven treedt op. En het feestweekend wordt afgesloten met Het Feestteam.

Kortom, deze editie is er een om bij aanwezig te willen zijn. Kaartjes zijn online te koop via Ticketassist.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.