16-10-2020 2 min. Rinie van Haren

Reserveren voor bijwonen kerkdienst

Plaatsnaam: Beneden-Leeuwen

Kerk: H. Alphonsus de Liguorikerk

Reserveren is nodig om de Mis bij te wonen

Wilt u de Mis bijwonen in een van de 8 kerken van de Sint-Christoffelparochie, dan is het nodig dat u reserveert. Stuur een e-mail naar het parochiesecretariaat of bel even. Lees hier hoe het werkt.

Nieuwe coronamaatregelen Maximaal 30 bezoekers per viering en in de kerk een mondkapje dragen. Dat zijn de nieuwe maatregelen die sinds vorige week gelden wanneer u de kerk bezoekt. Het zijn ingrijpende beslissingen, maar gezien de ernst van corona begrijpelijk.

Als kerkbestuur staan wij voor een lastige beslissing. Met een maximum van 30 bezoekers is de kerk snel vol en wij willen niemand bij de deur wegsturen. Daarom hanteren wij een systeem van aanmelden.

Zo meldt u zich aan Voor de doordeweekse missen is aanmelden niet nodig, ervan uitgaande dat de grens van 30 bezoekers niet wordt overschreden. Voor vieringen in het weekend is aanmelden wel nodig. Geef dit dan door aan ons parochiesecretariaat. Ook als u een misintentie hebt opgegeven, is aanmelden nodig. Dit kan op twee manieren, per e-mail en telefonisch.

Per e-mail: Stuur een mailtje naar: sintchristoffelparochie@gmail.com en vermeld:

Uw naam
Welke viering u wilt bijwonen (plaats en tijd)
Met hoeveel personen u komt
Uw telefoonnummer

U krijgt van ons zo snel mogelijk bericht of uw zitplaatsen beschikbaar zijn. Mocht het zo zijn dat er geen plaats vrij is, dan komt u automatisch bovenaan de lijst van de volgende viering.

Per telefoon: U kunt zich ook aanmelden via: (0487) 57 12 30. Bel op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Samenvattend In elke kerk zijn 30 zitplaatsen beschikbaar. Voor doordeweekse missen hoeft u zich niet aan te melden. Meld u wel altijd aan voor vieringen in het weekend, via e-mail of telefonisch. Een dringend advies is dat u in de kerk een mondkapje draagt, behalve bij het ontvangen van de heilige Communie. Wij rekenen op uw begrip. Laten wij bidden voor een spoedig einde van deze pandemie.

Laatste nieuws op de site De ontwikkelingen gaan snel. Dit bericht is geschreven vóór de persconferentie van premier Rutte op dinsdag 13 oktober. Ga voor de actuele informatie naar onze website: www.sintchristoffelparochie.nl.

Weekendviering:

Zondag 18 oktober 11.00 uur H. Mis. Misintenties voor Gert Lemmers; Theodorus en Maria van Rossum- Willems en Henk; Gerard en Corrie van Sommeren- Rikken; Anny Tromp.

Doordeweekse vieringen:


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.