29-11-2019 3 minuten Patrick van Haren

Kies ook voor Ticketservice Ostium

Kies ook voor Ticketservice Ostium


Een veilige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke E-ticketservice voor verenigingen en organisaties


Je staat als vereniging voor allerlei onkosten als je een voorstelling of evenement gaat organiseren. En als je denkt dat je alles hebt gehad moeten er nog entreekaarten worden gedrukt. Soms lukt dat met een laag budget als er een sponsor wordt gevonden die mag adverteren op de kaarten. Maar vervolgens moet je nog verkooppunten regelen en ticketcontrole uitvoeren.


Wat als je de entreekaarten regelt via Ostium?

Bij Ostium regel je gemakkelijk en snel jouw e-tickets. Je registreert jouw vereniging of organisatie en logt vervolgens in op de website. Je maakt je eigen event aan en ontvangt direct een uniek nummer dat gekoppeld is aan jouw event. Deel die code met jouw organisatie en leden. De leden verkopen E-tickets aan familie, vrienden, bekenden en overige belangstellenden. Of je zet het unieke nummer in een advertentie of op social media zodat ze weten dat ze op www.ostium.app met het unieke nummer eenvoudig E-tickets lekker makkelijk online kunnen bestellen. Na betaling stuur je de E-tickets naar het opgegeven e-mailadres. De bezoeker hoeft alleen maar even het E-ticket uit te printen dat is voorzien van een QR code.


Voorbeeld

Het laten drukken van entreekaarten loopt al snel flink op in kosten. Als je het geluk hebt dat er in jouw vereniging iemand de lay-out van de entreekaarten zou kunnen verzorgen, kan dat de kosten nog enigszins reduceren anders komen ook die kosten erbij. Je moet vervolgens zorgen voor verkoopadressen waar de entreekaarten vanaf de bepaalde datum klaarliggen en daarna regelmatig contact zoeken om te weten hoe de verkoop van de entreekaarten zich ontwikkelt. Veel werk en hoge kosten. Dat kan anders! Met de E-tickets van Ostium betaal je eenmalig per jaar en kun je het hele jaar onbeperkt gebruik maken van de ticketservice. Al vanaf de verkoop van 100 entreekaarten ben je zo voordeliger uit en bovendien worden vrijwilligers veel minder belast. Daarnaast heb je in één oogopslag de verkoop van kaarten in beeld. Je hoeft bij ons geen dure barscanner te huren om de entreekaarten aan het begin van de voorstelling te scannen. Dat doe je eenvoudig met je mobiele telefoon.


Overzichtelijk en goedkoop

Als de entreegelden zijn ontvangen worden de tickets aangemaakt en verstuurd. Bij aankomst bij het evenement worden de tickets heel handig gescand met een mobiele telefoon. Achteraf heb je een zorgvuldig geregistreerd overzicht van het aantal bezoekers en de entree-opbrengsten. Voor een eenmalig bedrag per jaar kun je onbeperkt gebruik maken van dit handige systeem en alles in eigen beheer aansturen. Er is ook nog een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen op de E-tickets zodat je zelfs helemaal kosteloos de E-tickets kunt verzorgen. Kies ook voor de ticketservice van Ostium.


Nog even de voordelen van E-tickets van Ostium op een rijtje:


- Goedkoper vanaf 100 entreekaarten per jaar


- Overzicht van de verkoop via E-tickets


- Een unieke code per event


- Onbeperkt aantal E-tickets per event


- Onbeperkt aantal events


- Scannen bij entree met mobiele telefoon


- Mogelijkheid om een advertentie op de tickets te plaatsen


- Veilig en overzichtelijk


- Gebruiksvriendelijk


Kijk voor meer informatie of om je meteen al te registreren op www.ostium.app

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen aan info@markeon.nlAls eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.