10-06-2022 2 min. Rinie van Haren

Ontdek, proef en beleef op het SAARS Food Festival

Zaterdag 18 juni en zondag 19 juni is het weer zo ver! Samen met jullie willen wij er een onvergetelijke zomer van maken. Met heerlijk eten zoals je gewend bent van een Food Festival bereid door lokale restaurants/bedrijven, maar dan alles #SAARSPROOF en dus met een gezonde twist. Even ontspannen met een gezellig sfeertje en muziek erbij, goed gezelschap en je weekend is compleet.

Bij ons Food Festival is er een ongedwongen sfeer waarbij je het terrein op kunt lopen wanneer het voor jou uitkomt. Doormiddel van het kopen van muntjes kun je vervolgens jouw favoriete #SAARSPROOF gerechtjes en de lekkerste drankjes kopen. Wil je een paar uurtjes langskomen om alleen even een hapje te eten, of wil je de hele dag genieten van de gezellige sfeer, het entertainment en het lekkere eten en drinken. Daar ben je helemaal vrij in! Wanneer je een kaartje koopt is deze de gehele dag geldig.

Op ons Food Festival verkopen we niet alleen sla en fruit! Gezond eten is namelijk veel meer dan dat! Denk bijvoorbeeld aan een verantwoord broodje hamburger gemaakt met een volkoren broodje, een runderburger en een zelfgemaakte dressing, of bijvoorbeeld een heerlijk broodje pita kip.

Aan de kleintjes wordt ook gedacht!
Op ons Food Festival creƫren we een kinderhoek waarbij de kinderen heerlijk hun energie kwijt kunnen op het springkussen. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken met verschillende kleurplaten over gezond eten. Ondertussen kun jij als ouder genieten van een heerlijk hapje en drankje, onder het genot van goede muziek en gezelligheid.

Ps. Dit klinkt toch als een ideaal uitje voor Vaderdag?

Sara [L] en Fanny zijn er al helemaal klaar voor. 'Wij hebben er enorm veel zin in.' Eigen foto.

Ben jij er dit jaar ook bij?!
Bestel een kaartje via www.saars.nl/events of koop je kaartje aan de deur!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.