23-04-2021 2 min. Rinie van Haren

Koningsdag bij De Vier Heemskinderen

Op Koningsdag 27 april organiseren we van 14:00 uur tot 16:30 uur een “kennismakings-spelletjes-activiteiten-middag” voor pony- en paardenruiters t/m 19 jaar die een eigen pony of paard hebben. Heb jij (nog) niets te doen op Koningsdag én heb je een eigen pony of paard? Dan ben je van harte welkom met je pony of paard bij de LR & PC de Vier Heemskinderen (locatie de Peel, Beneden Leeuwen). Je mag meedoen als je lid bent van de Vier heemskinderen, maar ook als je geen lid bent.

Er zullen gezellige en leerzame activiteiten gaan plaatsvinden. Onze oudere ponyruiters (leden), Demi, Myrthe, Marissa en Pien helpen de jongere kinderen deze middag. Natuurlijk zal het thema Koningsdag ook naar voren komen. Deze middag is er een gediplomeerde instructrice aanwezig die de jongeren zal helpen met het rijden en uitleg geven over de verschillende onderdelen die je met je pony en paard kunt doen, bijvoorbeeld dressuur, springen en working equitation.

Mocht je het prettig vinden dat er een eigen begeleider mee komt, dan is dat geen probleem, wil je dat dan van te voren aangeven op het inschrijfformulier? Let wel op, de corona regels schrijven voor dat er maar één begeleider per combinatie mee kan komen. Uiteraard gelden de huidige corona maatregelen ook gedurende deze middag.

Wat breng je mee ? Je pony of paard, zadel, hoofdstel, halster, halstertouw, poetsspullen, attributen voor koningsdag (oranje shawl, t-shirt of i.d.) en veel goeie zin !!

De Vier Heemskinderen bij de opening van de nieuwe hal in september 2014. Archieffoto: Markeon


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.