19-11-2021 1 min. Rinie van Haren

Koorleden gehuldigd met hun jubileum

In de verwarmde Willibrorduskerk in Boven-Leeuwen werden zaterdagavond 13 november twee van de drie jubilerende koorleden van het parochiekoor gehuldigd voor hun ruimhartige verdiensten gedurende vele jaren. Ronnie van den Oever-Sleenhof was 40 jaar lid maar kon door omstandigheden niet aanwezig zijn, maar zal de versierselen die bij dit jubileum horen later ontvangen.

In de Heilige Mis met een feestelijk tintje, die werd voorgegaan door pastoor Titus Sanhanam, zong ook het parochiekoor dat begeleid werd door Wim Gorter op orgel. De twee aanwezige jubilarissen die in het zonnetje werden gezet waren Netje van Oijen-van Leest en Gerard Verhoeven die beiden maar liefst 65 jaar lid zijn. Zij kregen een mooi insigne opgespeld door pastoor Titus. Ook de voorzitter van de Locatieraad Wim den Bieman gaf nog een insigne af en feliciteerde de twee jubilarissen met dit bijzondere jubileum.

En tot slot zong het koor het prachtige lied dat gewijd is aan hun patroonheilige Cecilia. Er volgde applaus en de felicitaties van de aanwezige parochianen.

Foto: Henk van Coolwijk


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.