29-05-2020 2 minuten Rinie van Haren

Laat je mening horen

Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen startte vorig jaar in samenwerking met de Rabobank en de gemeente West Maas en Waal het project De Nieuwe Winkelstraat. Externe adviseurs maakten de balans op en de ondernemersvereniging bereidde een groots opgezette campagne voor die inmiddels is gestart en die ongetwijfeld niemand zal zijn ontgaan.


Toekomst


De volgende etappe van het project ‘De Nieuwe Winkelstraat’ is een groot onderzoek dat uitgevoerd wordt door een groep van 15 HBO studenten, verbonden aan Fontys Hogeschool. Zij gaan de komende week vragen voorleggen aan inwoners en bezoekers van het winkelgebied in het centrum en aan de Heemstrade. ‘Als opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement willen wij met dit praktijkgericht onderzoek graag ons steentje bijdragen aan het toekomstbestendiger maken van het winkelgebied in Beneden-Leeuwen’, vertelt Mark Sars, docent Retail Management aan de Fontys Hogescholen.


Enquête


Rekening houdend met alle maatregelen die momenteel van kracht zijn rond het coronavirus wordt een digitale vragenlijst aangeboden die op de mobiele telefoon kan worden ingevuld nadat een QR code is gescand. De vragenlijst kan ook worden ingevuld op www.ikbenedenleeuwen.nl Onder de deelnemers worden tien waardebonnen van 25 euro verloot die vrij te besteden zijn bij alle leden van Verrassend Leeuwen. Eind juni moet dit onderzoek zijn afgerond en zal Verrassend Leeuwen het eindresultaat bekend maken.


Doe ook mee


Vul ook de vragenlijst in. U krijgt nu de kans uw stem te laten gelden over de toekomst van het winkelgebied. Uw bijdrage dient meerdere partijen. Het eindresultaat moet immers leiden tot een winkelgebied waar het plezierig is om te shoppen, het moet voor ondernemers een gezond economisch klimaat bewerkstelligen en bovendien kan het een goed resultaat opleveren voor de praktijkopdracht van de betrokken HBO studenten.
Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.