23-09-2022 2 min. Rinie van Haren

Laat ook jouw teksten verzorgen door Markeon

Markeon, niet om een woordje verlegen

Woorden schieten soms tekort. Maar niet bij Markeon. Daar worden pakkende teksten deskundig geformuleerd. Schrijven is niet moeilijk, maar wel het maken van de juiste woordkeuzes. Kies daarom ook voor het woord Markeon als u om een woordje verlegen en op zoek bent naar een zinvolle tekst. Markeon is gespecialiseerd in het schrijven van teksten en schrijft zinvol in de ruimste zin van het woord.

Zakelijk
Ik verzorg graag jouw teksten voor reclamefolders, leaflets en advertorials. Voor verenigingen, organisaties, instellingen en voor zakelijke relaties. Tevens verzorg ik persberichten en schriftelijke interviews. Het komt je vast bekend voor: Je moet nog even die nieuwsbrief maken, een blog schrijven of een uitnodiging opstellen voor jouw bedrijfsfeest, maar je komt er niet aan toe. Neem dan direct contact met mij op. Het samenstellen van nieuwsbrieven, mailings of uitnodigingen kan ik tot in de puntjes (en komma's) voor je verzorgen. Want ik doe graag ‘een goed woordje’ voor jou.

Particulieren
Een andere specialisatie is het vastleggen van jouw levensverhaal. Er komt ongetwijfeld een moment in je leven dat u jouw herinneringen bijeen wilt brengen. Je hoeft daarmee niet te wachten tot het moment dat je over jouw einde nadenkt. Op elk willekeurig moment in je leven kun je de mooiste en dierbaarste herinneringen schriftelijk laten opstellen en opslaan. Na jouw overlijden kunnen gehele teksten of passages uit deze teksten worden gebruikt ter nagedachtenis. Het kan ook zijn dat je bij leven jouw verhaal in boekvorm wilt opslaan. In al deze voorkomende gelegenheden kan ik op zorgvuldige en deskundige wijze jouw verhaal aan het papier toevertrouwen.

Verslag
Wil je een verslag van de activiteit(en) in jouw bedrijf of vereniging? Ook dan bent je bij Markeon aan het juiste adres. Kies ook voor duidelijkheid. Een man een man, een woord een woord.

Referenties
Voor de websites Blik op Beneden-Leeuwen verzorg ik wekelijks alle teksten, van samenstelling, redigeren tot eindredactie. Ook voor de website en Blik op West Maas en Waal heb ik dat twee jaar verzorgd. Regelmatig verschenen series over historische onderwerpen uit de regio en recent verscheen in opdracht van Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen de 16-delige serie 'Goed je te zien, fijn dat je er bent' waarin ondernemers uit Beneden-Leeuwen aan het woord kwamen. Voor weekblad De Maas en Waler schreef ik jarenlang over de meest uiteenlopende onderwerpen van redactionele artikelen tot advertorials.
Voor een bedrijf in zonwering en kozijnen in Arnhem werden jarenlang de teksten verzorgd voor de website en flyers. Voor Café de Bever schreef ik vele persberichten en promotionele artikelen. Voor tientallen websites van bedrijven en verenigingen verzorgde ik de spellingscontrole en vele teksten.
Voor diverse regionale evenementen werkte ik nauw samen met de PR-commissies en stelde gezamenlijk een mediaplan op.

Markeon

Rinie van Haren
Jasmiijnstraat 23
6658 XH Beneden-Leeuwen
info@markeon.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.