28-10-2022 2 min. Rinie van Haren

Lampionnenoptocht en Kids 4 Lauwe

De dagen worden korter. En de elfde van de elfde komt naderbij. Dat betekent de opening van een gloednieuw carnavalsseizoen. CV De Braoiers is al volop met de voorbereidingen bezig. Het eerste evenement dat op het programma staat is de Lampionnenoptocht op vrijdag 11 november.

Je kunt ervoor kiezen om alleen of met een vriend of vriendin een lampion te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om met je klas of je vereniging mee te doen. Maak de mooiste, gekste, leukste of grootste lampion voor de Lampionnenoptocht, die op 11 november door de straten van Lauwe trekt. Als je zelf geen lampion kunt maken, kun je natuurlijk hulp vragen aan je vader, moeder, opa of oma. Of iemand van je club of vereniging. er is altijd wel iemand die kan helpen zodat ook jij mee kunt doen.

Op vrijdag 11 november wordt er om 18.15 uur verzameld bij de hoofdingang van Verpleeghuis St. Elisabeth aan de Rozenstraat. Om 18.30 uur gaat de optocht starten. Zijne hoogheid Prins Herald d'n Enigste en zijn Funkenmarieke Ilja zullen natuurlijk ook van de partij zijn, evenals Dweilorkest De Druppels, de Raad van Elf, het Corps der Senatoren en de dansgardes.

Kids 4 Lauwe

Na de optocht is er in mfa De Rosmolen Kids 4 Lauwe en ook dat belooft weer een groots spektakel te worden. Zorg jij graag voor een gaaf optreden met een 'kei vet' dansje of wil je graag playbacken voor een groot publiek op het podium van Residentie De Rosmolen? Als je mee wilt doen, alleen of met je vrienden of vriendinnen, zorg er dan voor dat je de benodigde muziek inlevert, zodat die kan worden klaargezet als je gaat optreden.

Kijk voor meer informatie op: info@braoiers.eu


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.