29-04-2022 2 min. Rinie van Haren

Leones scoort met geranium-actie

Ieder voorjaar wordt er door en voor de Leones jeugd een geranium actie gehouden, zo ook dit jaar. Ook dit jaar is er voor gekozen niet met de karren door het dorp te gaan, maar opnieuw de actie digitaal te houden. Gezien de ervaring van de vorige 2 jaren en het drukke programma van de jeugd en begeleiding is hiervoor gekozen.

Afhaalmethode

Ook wordt weer de afhaal methode door middel van een “1,5 meter Geranium Take-Away” aan De Peel bij de ingang van het Leonescomplex in Beneden-Leeuwen gehanteerd. Op zaterdag 7 mei kunnen de bestellingen worden afgehaald. Hierdoor is het voor iedereen op een veilige en verantwoorde manier te organiseren. Er is een speciaal bestelformulier te downloaden via de website van s.v. Leones: www.sv-leones.nl Op dit formulier staan de precieze instructies vermeld. Ook is het formulier te verkrijgen in het clubhuis van Leones.

Ouderen

Een grote doelgroep van de jaarlijkse Geranium actie zijn de ouderen in ons dorp. Voor hen is het moeilijker om van de Drive True gebruik te maken. Ook zullen velen geen toegang hebben tot de Social Media. Daarom het verzoek om de actie bij ouders, buurtgenoten, vrienden onder de aandacht te brengen en ook voor de ouderen in ons dorp de bestelling mede te verrichten.

Jeugd

Naast dat we door deze plantenactie de tuinen in Beneden-Leeuwen opfleuren, steunt u ook de jeugd van s.v. Leones. Met uw steun kan Leones de jeugd laten genieten van het voetbal en diverse activiteiten. De organisatoren van deze mooie actie zien uw bestellingen voor woensdag 4 mei 17.00 uur met belangstelling tegemoet.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.