08-02-2013 2 min. Patrick van Haren

Maak kennis met de Snuffelsportpas

Maak kennis met de Snuffelsportpas

Ruim 40 (sport)verenigingen actief met Snuffelsportpas.
Bijeenkomsten Snuffelsportpas druk bezocht!

Afgelopen week zijn de infobijeenkomsten over de Snuffelsportpas zeer goed bezocht. Dat was het geval zowel in Druten als in West Maas en Waal. Voor deze bijeenkomsten waren uitgenodigd de (sport)verenigingen die iets voor de jeugd tot 18 jaar willen/kunnen betekenen. In beide gemeenten werd hieraan door 90 – 100 % van de verenigingen gehoor gegeven. Niet alleen de interesse was groot, ook de positieve reacties getuigden van enthousiasme . Met de Snuffelsportpas kunnen alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van beide gemeenten gedurende het hele jaar 2013 gratis verschillende sporten uit proberen.

Snuffelsportpas

De Snuffelsportpas

De Snuffelsportpas is vorig jaar als proefproject gelanceerd in de gemeente Druten. De ervaringen uit het eerste jaar in Druten zijn zeer positief. Dit geeft ruim voldoende basis om hiermee door te gaan en dus ook uit te breiden naar de gemeente West Maas en Waal.
Aanmelden kan nog tot uiterlijk 22 februari! info@actiefmaasenwaal.nl

De Snuffelsportpassen worden in maart op alle scholen verspreid.

De Spelregels

  1. Alle leerlingen van alle basisscholen, van groep 3 t/m 8 in de gemeente Druten en West Maas en Waal krijgen via de scholen hun persoonlijke Snuffelsportpas.
  2. De Snuffelsportpas is geldig gedurende het hele jaar 2013.
  3. Met deze pas kunnen de kinderen gratis verschillende sporten uitproberen bij sportverenigingen en sportorganisaties in beide gemeenten.
  4. In het informatieboekje per gemeente staan alle deelnemende sportverenigingen en organisaties vermeld.
  5. De kinderen en/of hun ouders maken een keuze en nemen telefonisch of per e-mail contact op met de vereniging/organisatie van keuze.
  6. Vervolgens zal de vereniging/organisatie rechtstreeks samen met hen een aantal keren af spreken dat kan worden meegedaan.
  7. Bij iedere keer dat de kinderen gaan meedoen nemen zij hun Snuffelsportpas mee, zodat de trainer/ begeleider hierin kan aftekenen.

Zie ook: https://www.actiefmaasenwaal.nl/snuffelsportpas-nieuw-in-druten


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.