11-09-2020 1 min. Rinie van Haren

Maas en Waalweg vier weekenden op slot

Aan de Maas en Waalweg staan voor de maanden september en oktober onderhoudswerkzaamheden gepland aan het wegdek. Het asfalt zal tussen de rotonde van de Noord-Zuidweg en knooppunt Ewijk in fases worden vervangen. Daartoe zal deze autoweg vier weekenden worden afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting zal steeds ingaan op vrijdagavond om 20 uur en duren tot maandagmorgen 5 uur.

Het verkeer zal zoveel als mogelijk worden omgeleid via de A15 en zal duidelijk als omleidingsroute worden aangegeven. De eerste weekendsluiting is van vrijdag 18 september tot maandag 21 september. Het tweede weekend waarin werkzaamheden plaatsvinden zal zijn van vrijdag 25 september tot maandag 28 september. In het weekend daaropvolgend zijn er geen werkzaamheden gepland.

Van vrijdag 9 oktober tot maandag 12 oktober is het derde sluitingsweekend en de laatste werkzaamheden zullen zijn van vrijdag 16 oktober tot maandag 19 oktober. Mocht er vertraging optreden dan zal er ook in het weekend van 23 tot 26 oktober worden gewerkt.

Ter voorbereiding op de asfaltering zal er werkverlichting langs de weg worden geplaatst tussen medio augustus en medio september maar daar zal het passerende verkeer nauwelijks overlast van ondervinden. Tot slot zullen in november nog werkzaamheden worden uitgevoerd aan viaducten en duikers. Voor meer informatie over de werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen kunt u terecht op www.bereikbaargelderland.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.