20-05-2022 2 min. Rinie van Haren

Maas & Waals Hippisch Festijn met Pinksteren

Op zondag 5 en maandag 6 juni organiseren de rijverenigingen De Vier Heemskinderen en De Musketiers weer gezamenlijk een nieuwe editie van het Maas en Waals Hippisch festijn: twee dagen dressuur voor jong en oud, een gezellig strodorp, een kantine met goed uitzicht over de wedstrijden én leerzame, leuke activiteiten.

Op beide dagen worden de klassen BB tot en met M2 verreden. Je kunt twee proeven starten per dag, dus 4 in het hele weekend! Zowel pony’s als paarden natuurlijk. Naast mooie prijzen per categorie hebben we ook een leuke dagprijs, voor de overall winnaar. Schrijf je in via mijnKnhs of via www.startlijsten.nl. Let op: de inschrijving gaat via PPV de Musketiers (Afferden), maar de wedstrijdlocatie is De Peel 15 in Beneden-Leeuwen bij de Vier Heemskinderen!

Op zondag is er ook een pas de deux categorie: een duo dat een zelfgemaakte proef rijdt, eventueel verkleed en met passende muziek erbij. Heel leuk om naar te kijken. Er is ruimte voor maximaal 10 duo’s, de inschrijving is open en meedoen kost €15,00 per duo. Je hoeft geen lid van de club te zijn en ook hoef je geen startkaart te hebben. Wél kun je een leuke prijs winnen natuurlijk! Lijkt je dit leuk? Stuur een berichtje naar 06-46205745.

Op maandag hebben we Bibi van Berkel op de club die ons leert kijken door het oog van de jury: een aantal combinaties rijdt een proef, Bibi en geïnteresseerden beoordelen de proef en samen bespreek je hem na: waar let de jury op? Wat is belangrijk in de verschillende klassen? Heel leerzaam dus!

Het meedoen aan en aanwezig zijn op zo’n bruisend evenement is natuurlijk al super, maar het wordt nóg leuker als er mooie prijzen te winnen zijn! Heb je interesse om prijzen te sponsoren? Of wil je een categorie sponsoren? Dat kan! Wij plaatsen de winnaars, hun prijs en jouw bedrijfsnaam op onze socials. Wil je hier meer over weten? Bel 06-46205745 (Patricia)

Het programma is nog niet volledig, dus we zijn nog druk met leuke activiteiten en de aankleding van het terrein, maar we hebben er zin in! Heb je nog een goede suggestie of een idee? Laat die dan niet in je hoofd! Neem contact op via 06-46205745 of via p.vanslobbe@gmail.com

We hopen op mooi weer, een gezellige aanloop en mooie, gezellige paardensport: tot 5 en 6 juni!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.