11-06-2021 1 min. Rinie van Haren

Maas&Waal Online, opvallend veelzijdige app

Enkele weken geleden werd de nieuwste Maas en Waalse app Maas&Waal Online gelanceerd. Elke dag wordt de app intussen vele keren gedownload en steeds meer inwoners uit onze regio maken kennis met de meest complete app van Maas en Waal.

Bij de introductie enkele weken geleden gingen we al in op het hoofdstuk AED in deze app. Niet alleen is met grote zorgvuldigheid de aanwezigheid van alle aanwezige AED’s per woonplaats aangegeven, maar is er ook een handig instructiefilmpje te zien hoe je moet reanimeren. Je legt de telefoon naast het slachtoffer en volgt stap voor stap de instructies. Zo draagt deze app zelfs bij aan levensreddend handelen!!

Maar er is nog veel meer

Het gemeentenieuws en alle gemeentelijke informatie van de gemeente Druten en de gemeente West Maas en Waal is met deze app compleet binnen handbereik. En dat niet alleen. Zelfs de recente historie is er terug te vinden. De afvalkalender van Avri, Vraagwijzer, Sociom, Werkzaak Rivierenland, politieke partijen, Whatsapp Buurtpreventie, allemaal gemeentelijke zaken die je makkelijk terugvindt deze handige app.

Download deze gratis app

Via de App Store dan heeft u alles over uw gemeente of eigen dorp onder één knop en laat je verrassen door de veelzijdigheid die in één app is samengebracht. Zoek op M&WOnline of maasenwaalonline de rest gaat vanzelf.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.