09-04-2021 2 min. Rinie van Haren

Mark Bongers Academy en CaseMarketing bundelen krachten

Facebook Ads specialist Mark Bongers en Google Ads specialist Suzan van Heck gaan per april een samenwerking aan, waarbij ze gezamenlijk trainingen gaan geven op het gebied van Facebook en Google Adverteren. Door de coronacrisis en de extreme groei van het aantal online aankopen, is er een groeiende vraag naar dit soort trainingen. Door het samenvoegen van beide expertises hopen Bongers en Van Heck ondernemers nog meer kennis te bieden op het gebied van online marketing. Op 19 april trappen ze de samenwerking af met een gratis trainingsweek waaraan iedereen kan meedoen die meer klanten wil aantrekken via Facebook en Google.

Samenwerking

Terwijl door de coronacrisis de ene branche op zijn gat ligt, loopt de andere branche letterlijk over van het werk. Online ondernemers Mark Bongers en Suzan van Heck, hebben het alleen maar drukker gekregen door de extreme groei van het internet. Vanuit hun bedrijven Mark Bongers Academy en CaseMarketing verzorgen ze trainingen op het gebied van Facebook en Google adverteren. Omdat het inzetten van beide marketingplatformen een gouden combi is, hebben beide ondernemers de handen ineengeslagen.

Specialisten

Mark Bongers Academy is de grootste opleider in Nederland op het gebied van Facebook & Instagram cursussen. Al meer dan 85.000 cursisten in Nederland en Belgiƫ hebben hier een cursus gevolgd. CaseMarketing heeft zich helemaal gespecialiseerd in Google Ads. Naast het uitbesteden van Google Ads campagnes kunnen klanten sinds een jaar ook bij CaseMarketing terecht voor het volgen van trainingen. Dit laatste bleek al snel een groot succes en zo viel Van Heck op bij Bongers, met een samenwerking tot gevolg.

Trainingsweek

Op 19 april verzorgen ze hun eerste gezamenlijke trainingsweek, waarbij ze een week lang gratis kennis gaan weggeven op het gebied van Facebook en Google adverteren. Er zijn maximaal 5.000 plekken. Op 31 maart is de inschrijving 's ochtends geopend en de aanmeldingen kwamen met honderden tegelijk. Er was zoveel animo dat de server het niet meer trok, waardoor de website tijdelijk offline was. Binnen 4 uur waren er al 1000 plekken geclaimd.

Run

In november afgelopen jaar heeft Mark Bongers Academy een challenge gedaan voor 5 euro. Toen waren de 5000 plekken in no time uitverkocht. Nu de challenge deze keer gratis is, verwachten Bongers en Van Heck dat het nog harder gaat met de aanmeldingen.

Aanmelden kan via https://markbongers.nl/challenge.

Meer informatie:
Suzan van Heck
Tel. 0487 727 727
info@casemarketing.nl
https://casemarketing.nl/


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.