02-11-2018 1 minuut Patrick van Haren

Meer jonge leden werven

Meer jonge leden werven


Bericht van de gemeente West Maas en Waal


Dat kan met het kennismakingsaanbod Sjors sportief! Geeft uw vereniging of bedrijf cursussen aan kinderen van 4 t/m 12 jaar op het gebied van sport of cultuur? Of wilt u dat in de toekomst? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst Sjors sportief/creatief op 5 november!


Kennismakingsaanbod voor kinderen

Als gemeente vinden wij het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om te sporten of creatief bezig te zijn. Dit willen we stimuleren. Daarom hebben wij samen met Druten de opdracht gegeven aan Actief Maas en Waal om een mooi concept neer te zetten: Sjors sportief/creatief. U kunt hier als vereniging of bedrijf vanaf 2019 gebruik van maken. U kunt kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis en vrijblijvend een kennismakingsaanbod aanbieden (of tegen materiaalkosten). Zo kunt u meer jeugdleden of cursisten werven.


Doet u mee?

Dan komt uw aanbod in een boekje dat iedere basisschoolleerling krijgt. Daarnaast komt het op een speciale website.


Kom naar de bijeenkomst! Op maandag 5 november om 20.00 uur in het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen. Wilt u aanmelden of heeft u vragen? Mail dan met Actief Maas en Waal, info@actiefmaasenwaal.nl met als onderwerp infobijeenkomst Sjors sportief/creatief.Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.