05-03-2021 1 min. Rinie van Haren

Mindfulness, gratis workshops

Mindfulness wordt steeds populairder in Nederland. Ik snap wel waarom! Mindfulness is voor mij en voor vele anderen een levensstijl waarbij de kwaliteit van het leven met grote sprongen vooruit gaat. Zelfs vele grote zorgverzekeraars bieden een vergoeding aan om de training aantrekkelijker te maken.

Training

Mindfulness is een proces van volledig en bewust aanwezig zijn in het huidige moment, met een houding van openheid, vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en acceptatie. Dit om vanuit meer innerlijke kalmte, inzicht en wijsheid te kunnen leven. De 8-weekse Mindfulness training is voor iedereen geschikt, ook als je geen mentale klachten hebt. Iedereen heeft namelijk wel eens stress, is onrustig of een keer somber. De Mindfulness training bestaat uit vaardigheden en houdingskwaliteiten die je kunt trainen. De training bestaat uit meditatieoefeningen, bewegingsoefeningen, observatieopdrachten en oefeningen uit de cognitieve gedragspsychologie.

Resultaat?

Je (h)erkent je eigen denk-, gevoel- en gedragspatronen waardoor je in een vroeg stadium de juiste keuzes kan maken om de kwaliteit van je leven te vergroten.

Ben je nieuwsgierig of de training iets voor jou is? Ik organiseer een gratis online workshop:

  • 17 maart om 9.00 uur
  • 18 maart om 18.00 uur

Heb je interesse?

Stuur mij een privé bericht via whatsapp, email of social media met de datum van je voorkeur. Je krijgt van mij een link voor de online meeting.

+31 (0)6 45 128 190 info@yourhealthymind

Tot binnenkort! Sanne van Wamel YourHealthyMind


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.